Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Ruben Hoeke Band

Een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues!

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’.

25 live
Tijdens de ’25 tour’ neemt de RHB een dubbel-live cd op; ’25 LIVE’. Van eind 2018 tot voorjaar 2019 tourt Ruben met de ‘Knights of the Guitar’ (Jan Akkerman, Anton Goudsmit, Leif de Leeuw, Leendert Haaksma & John Hayes) door Nederland, werkt de RHB aan een nieuw studio-album en start Ruben het ‘Red House’ project, een grootscheepse actie t.b.v. een noodlijdend weeshuis in Ecuador. Op 1 november 2019 wordt de nieuwe RHB cd/lp ‘All Saints’ gereleased, die door de binnen- en buitenlandse pers algemeen wordt beschouwd als zijnde hun beste werk. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’.

Met zeer lovende recensies op zak trekt de RHB in 2020 weer ten strijde met ‘een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues!’

Date

Sep 12 2020

Time

21:30

More Info

Read More

Location

EM2
Groningen
REGISTER
QR Code