Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Punkrock Ruined My Life Fest 2019

De achtste(!) editie van Punkrock Ruined My Life Fest is een feit! Het feestje georganiseerd door en ter ere van de verjaardag van Haarlemse punker pur sang Ivo van Rijswijk wordt dit jaar op vrijdag 27 september gevierd. Zijn Minor Operation Bookings haalt weer de beste punkrocknamen naar Haarlem voor een marathon aan goede muziek. Met aansluitend, traditiegetrouw, een heerlijk vuige afterparty in de Derde Zaal. De eerste namen zijn bekend. Haal nu je kaarten en mis dit feestje niet!

Seein’ Red (NL)
Seein’ Red is de headliner van Punkrock Ruined My Life Fest 2019! Deze hardcore/punkrock pioniers uit Amersfoort brengen hun tijdloze repertoire naar Haarlem. De band heeft sinds 2011 stilgelegenen speelt mondjesmaat weer shows. Op hun werk is een politieke inslag terug te horen, maar live zal het vooral gaan om energie, plezier en heel veel liefde voor de grootheden van het punkrockgenre. De leden (voormalig Lärm e.a.) staan garant voor meer dan 30 jaar shows spelen, en die ervaring zie je terug op het podium! Dit wordt er een voor in de boeken.

Forbidden Wizards (NL)
Een bonk energie die je naar adem doet happen: dat is D.I.Y. band Forbidden Wizards. In debuut-ep 2 Guys A Girl & A Pizza Placeslaan de punkers je voor je smoel en laat je beduusd achter; zoals het echte punk betaamt. The Dead Kennedys is klaarblijkelijk een grote invloed, maar de band zet haar punk sterk naar eigen hand.

PRESSURE PACT
Their approach to hardcore might be described as negative but I just want more and more.

TENSE REACTION
Let’s see if we can get these wild men to pass out again.

AZIJNPISSER
It’s not all piss and vinegar with these Brabo cunts, but it’s close…

PAUPER
Putting the aggenebbisj back in punk again.

More bands will be announced soon.
I hope to see you all there!

Date

Sep 27 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code