Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Punk Fest 2: Neuroot – Circle Of Friends (COF) – Claus – Washed Up Kids

Het tweede Arnhem Punk Fest belooft nóg meer dan de eerste uitverkochte oplage in de benedenzaal van Willemeen. Van catchy punkrock tot crusty d-beat: een veelzijdig Arnhems punkgezelschap zet ook nu weer Arnhem op de (punk) kaart!

Neuroot

Neuroot sloopte aanvankelijk de halve jaren 80 met geëngageerde hardcore punk, waarvan de EP ‘Right Is Might’ het meest vernietigend uithaalde. In 2018 werd de prikkeldraad weer goed opgepakt met een nieuw Album ‘Obuy and Die!’ en een tour door Noord-China. Neuroot presenteert nu een nieuwe 5-track vinyl 7”EP ‘Nazi-Frei’ die uitgebracht is door het UK / US fanzine Artcore. Vlak voor een tweede Azië tour dit jaar door Zuid China, Taiwan en Japan werd ook de 2x CD discography ‘Neurology’ uitgegeven door het Japanse label Break the Record. Beide releases worden op het tweede Arnhem Punk Fest vol. 2 gepresenteerd . Wereldwijd de bekendste Arnhemse punkband maar veel belangrijker: bij Neuroot gaat opnieuw alles in het rood.

Circle Of Friends (COF)

Het Arnhemse Circle of Friends (opgericht in 1989) combineert de gecontroleerde hardcore furie van de Amerikaanse oostkust (Dag Nasty, Vision, Gorilla Biscuits) met de catchy punkrock van de Amerikaanse westkust (Descendents/All, R.K.L.). Deze explosieve cocktail van invloeden en hun energieke aanwezigheid op het podium resulteerde in drie demo`s, een E.P. een split 7″, bijdragen aan tientallen compilaties en honderden concerten in binnen- en buitenland.

Claus

Nerveuze, puntige liedjes waarbij het lastig is niet met een brede grijns de ledematen los te gooien met wat spastische dansbewegingen. Met extreem uiteenlopende gitaarstukken en interessante zangpartijen laten deze drie punkmusketiers het publiek in een golf van verbazing achter.

Washed Up Kids

Na bijna een jaar in de mottenballen gezeten te hebben met een drummer wiens enkelbanden besloten hadden af te scheuren is Washed Up Kids weer back in business! Gelukkig knallen ze nog steeds een goede pot garagepunk de zaal in. Denk aan bands als New Bomb Turks en NYC’s Devil Dogs!!

Date

Oct 10 2019

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Luxor Live
Arnhem
REGISTER
QR Code