Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Punk-A-Thon: Periot – No Breakfast Goodbye – New Best Friend – Circle of Friends

De punkathon is een project waarbij een aantal punkbands in een weekend in dezelfde studio (JB studio ism Holzhauer Music Productions) achter elkaar opnemen in een beperkte tijd. Rauw, puur eerlijk zoals het altijd zou moeten zijn. 
Deze editie spelen Periot, No Breakfast Goodbye, New Best Friend en Circle of Friends in Willemeen om de release van de Punkathon #2 EP te vieren.
PERIOT
Periot, de beruchte all-girl punkbans uit Arnhem (anno 2015) maakt muziek die niet voor de zwakken is. Het is hard, rauw, speels, rebels en het kan je zelfs laten dansen (als je daarvoor in bent). Luister maar eens naar hun nieuwe 4 song EP “Petra” en overtuig jezelf dat het openingsnummer A.G.A.B. (zwaar vervormde bas, hoekige gitaar riff, neanderthaler drums en aanstekelijke zang) een instant riot girrrl hit is. Deze vier dames uit Arnhem en Nijmegen zullen vanaf september 2019 weer verschillende zalen plat gaan spelen, dus ga erheen en schreeuw “All Girls Are Bastards”. Support your local scène!
NO BREAKFAST GOODBYE
Punkrock, Skatepunk of pop-punk. Noem het wat je wilt, zolang je maar losgaat op dit viertal. No Breakfast Goodbye staat voor snelle, energieke en catchy punkrock die je tot 203
4 niet meer uit je kop krijgt. Ondanks dat NBG pas 1 jaar actief is bonken ze met 8 vuisten op de deur van de Nederlanse punkrockscene.
NBG bestaande uit: Mooiboy drummer Jiggy James, gitaarkoning El Chefe, freaky Freek op bas en bulshitter HT op (ritme) gitaar en zang nemen geen blad vor de mond en zorgen dat je niet kan stilstaan. Bereid je voor op een lekker avondje 90’s punkrock, halve liters bier en gedateerde kutgrappen. No Breakfast Goodbye!
NEW BEST FRIEND
New best Friend. Rauwe en energieke jeugdige punk rock van Arnhem, met een ironische kijk op alledaagse bullshit. Ze releasden een slip-EP met Washed-Up kids dit jaar en zijn momenteel aan hun debuutalbum aan het werken. Voor fans van Leatherface, Dillinger Four en None More Black.
CIRCLE OF FRIENDS
Het Arnhemse CIRCLE OF FRIENDS (opgericht in 1989) combineert de gecontroleerde hardcore furie van de Amerikaanse oostkust (Dag NastyVisionGorilla Biscuits) met de catchy punkrock van de Amerikaanse westkust (Descendents/AllR.K.L.). Deze explosieve cocktail van invloeden en hun energieke aanwezigheid op het podium resulteeerde in drie demo`s, een E.P. een split 7″, bijdragen aan tientallen compilaties en honderden concerten in binnen- en buitenland. En nu dis nieuw materiaal op de punkathon compilatie.
Alleen deurverkoop.

Date

Sep 06 2019

Time

21:00

More Info

Read More
Willemeen

Location

Willemeen
Willemsplein 1, 6811 KA Arnhem
REGISTER
QR Code