Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Profuna Ocean

Een meer harde en agressieve kijk op Progressive Rock, maar een met een prachtige kwetsbaarheid die verborgen ligt, dat is wat Profuna Ocean is.

Profuna Ocean is een alternatieve rockband uit Nederland, opgericht in 2008. Met hun sequenties van doordachte composities, levendige melodieën en krachtige rockgeluiden brengen zij de luisteraars naar de wereld van Profuna Ocean.

Hun eerste album The Closing Sky (2009), kreeg internationale aandacht, dit zorgde ervoor dat zij ook podia hebben gedeeld met bands als Racoon, Focus en Night Area. In 2013 won Profuna Ocean de prijs voor “beste progressieve rockband van Nederland” (Dutch Exposure Project) met hun nummer Waiting For The Fall. Met hun tweede studioalbum In Vacuum (2016) lieten zij zien wie ze werkelijk zijn. Het album is gemaakt met het idee dat muziek altijd het krachtigst is als het recht uit het hart komt. De band kent invloeden van Anathema, Porcupine Tree en The Pineapple Thief.


Dit is het verplaatste concert van 5 april 2020. Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 30 zitplaatsen in de zaal, verdeeld over 1 en 2 persoonstickets. 

Date

Oct 25 2020

Time

15:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code