Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Primal Fear – Burning Witches – Scarlet Aura

Met de nieuwe plaat ‘Metal Commando’ komt het Duitse Primal Fear naar Amstelveen voor een exclusieve NL-show. De band rondom de metal legendes Mat Sinner en Ralf Scheepers brengen je een avond Power Metal met een vleugje Judas Priest!

Na de oprichting in 1997 is de band al meer dan 20 jaar actief. Met inmiddels 13 albums op de teller weet de band nog steeds te verrassen met het nieuwe werk. Zo werd ook ‘Metal Commando’ goed ontvangen en schreef Arrow Lords Of Metal:

‘Metal Commando’ is aan de ene kant weer typisch Primal Fear, maar heeft tegelijk ook een aantal fijne verrassingen. Hiermee plaatst het album zich tussen de wat meer experimentele periode van de band en de recht in je gezicht stijl van de laatste jaren. Juist die afwisseling maakt dit album tot een van de sterkste platen van de band tot nu toe. De band rondom metal legende en bassist Mat Sinner en stemgeweldenaar Ralf Scheepers heeft zichzelf weer eens overtroffen. Verplichte kost voor de fans en een aanrader voor elke metalhead!

De band zal support ontvangen van Burning Witches en Scarlet Aura.

Date

Jan 20 2022

Time

20:00

More Info

Read More

Location

P60
Amstelveen
REGISTER
QR Code