Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Piece Of Pie (The Ultimate Grunge Experience)

Piece Of Pie -The Ultimate Grunge Experience- laat de grunge herleven door legendarische platen live te spelen. Daarbij ontbreken de iconische videoclips natuurlijk niet! De grunge scene kwam eind jaren tachtig in volle bloei. Dit als tegengeluid van hairmetal en post-punk. Vanuit Seattle, bakermat van de grunge, braken diverse bands door met een vernieuwend geluid. Deze bands hadden genoeg van de strakke spandex en haarlak. Het waren juist de rauwe gitaren en ongepolijste vocalen die deze nieuwe stroming typeerden!

De band, bekend als Stone Temple Pilots Tribute, neemt je mee op reis door de grunge historie. Ze starten bij het prille begin ontstaan door Seattle’s big four, dan hebben we het natuurlijk over Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains en Pearl Jam. Vervolgens door naar invloeden vanuit de rest van de wereld: Stone Temple Pilots, Silverchair en Bush. Natuurlijk vergeten ze de dagen van de post-grunge niet, de tijden dat Puddle of Mud en Foo Fighters doorbraken. Kortom: alle muzikale monumenten binnen dit legendarische genre komen aan bod!

Om deze experience compleet te maken zullen de iconische videoclips tegelijk met de live vertolkingen getoond worden. Een audio – visuele ode aan de grunge!

Date

Sep 26 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Mezz
Breda
REGISTER
QR Code