Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

My Propane – Kid Harlequin – Powerized

My Propane is terug met haar originele en excentrieke formule voor giftige en moderne metal. Het nieuwe album ‘Antidote’ is een serieuze stap vooruit en laat horen dat de band klaar is voor meer. De venijnige metal van ‘Antidote’ heeft raakvlakken met technische heavy metal-acts als The Dillinger Escape Plan, Gojira en SikTh en bevat elementen van alternatieve hardrockbands als Deftones, Alice in Chains en Tool. My Propane verzorgt een adrenalineshot in de aderen waarbij zo’n enorme explosie aan energie vrijkomt dat je wel iets moet mollen!

Door het onthullen van hun muzikale impressies en het uitschreeuwen van hun visie, leidt Powerized je door hun meeslepende verhalen die je laten zien wat hun zien. Je laten ervaren wat hun ervaren en je laten voelen wat hun voelen. Powerized is opgericht door 4 muzikale allesbranders en vocalist Nick Holleman. Deze 5 Nederlandse muzikanten zijn bekend door hun lyrische teksten, intense vocals, overweldigende sound gecombineerd met een aardig tandje storytelling. Dankzij de release van hun demo ‘My Creed’, is de band te zien door heel Europa.
Verwacht een show vol headbangende extravaganza tot aan adembenemend mooie nummers. Van uitgebreide symfonieën tot aan ongestoorde composities. De shows van Powerized houden je van begin tot eind in hun greep.

Uit de dampende rook van Rotterdam komt Kid Harlequin met vuige duistere rock gecombineerd met live elektronica. Ze gooien graag op een gepolijste manier de beuk erin. Verwacht rock met een duistere sfeer, strakke gitaar riffs, melodieuze zang, elektronica en vooral veel energie op het podium! Voor het nieuwe album zochten ze de samenwerking op. Zo hoor je strijkers en Marcela Bovio, de zangeres van Stream of Passion.

Date

Dec 15 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Hall of Fame
Tilburg, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code