Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

MaYaN – Off The Cross

Dit betreft een verplaatste show, in verband met het Coronavirus.

Symphonic metal supergroep met leden van o.a Epica, After Forever en Delain.

In veel genres heb je ze: supergroepen. Bands die zijn samengesteld uit leden van andere bands en dan een geweldig album uitbrengen. Recente voorbeelden zijn Them Crooked Vultures en Prophets Of Rage. Voorbeelden uit het buitenland; maar dichter bij huis is er ook een band die je gerust als supergroep kan bestempelen op basis van de indrukwekkende bezetting. Dan hebben we het natuurlijk over MaYaN.

Met leden van o.a Epica, After Forever en Delain wordt er een ploeg topmuzikanten bij elkaar gezet, en samen met nog meer muzikanten worden 3 albums vol spectaculaire progressieve/symfonische metal afgeleverd. Live is Mayan minstens zo spectaculair en dat kan je vanavond zelf meemaken als je er bij bent in Enschede.

Support: OFF THE CROSS
Off the Cross raakt je tot in het diepste van je ziel. Van de donkerste diepten tot het felste licht. Een schaap in wolfskledij. Catchy songs in een vernietigende vermomming. Dit Belgische kwartet geeft een nieuwe dimensie aan het begrip โ€˜artistieke vrijheidโ€™.
Off The Cross creรซert een goddeloze muur van geluid. Ontsnappen is onmogelijk. Met meer dan 100 shows op het palmares, brengt OFF THE CROSS een overweldigende live productie met een intensieve lichtshow en visuals. Perfecte opener van de avond dus!

Date

Oct 01 2021

Time

08:00

More Info

Read More

Location

Metropool (Saxion Zaal)
Enschede
REGISTER
QR Code