Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Magnum – Theia

De Britse melodieuze rockband Magnum werd in de jaren ’70 opgericht en wordt vaak in één adem genoemd met bands als Kansas en Foreigner. Met hun album ‘On a Storyteller’s Night’ (1985) verkreeg de band wereldwijde bekendheid. Na meer dan veertig jaar is de band nog steeds alive ‘n kickin’ en kwam in 2018 nog met een nieuw album genaamd ‘Lost on the Road to Eternity’.

Magnum was zeer productief in de jaren ’80. De plaat, Vigilante (1986), de opvolger van ‘On a Storyteller’s Night’, werd geproduceerd door Roger Taylor (Queen). Hun grote doorbraak kwam echter na de release van ‘Wings of Heaven’ (1988). Begin jaren ’90 besluit de band uit elkaar te gaan. Om vervolgens in 2001 een ware comeback te maken. Met het album Breath of Life (2002) zet de band zich opnieuw op de kaart.

Support: THEIA
THEIA is een hard rock band, die het klassieke rockgevoel in het nu hebben gebracht. Oprichter en frontman Kyle Lamley groeide op met de muziek van zijn vader: Alice Cooper, AC/DC, Marc Bolan. Samen met zijn goede vriend Paul Edwards (bass/vocalen) startte de band in 2013 met het uitbrengen van EP’s. Een debuutalbum volgde in 2015. Inmiddels heeft de band drie albums uitgebracht en hebben zij sinds dit jaar een nieuwe drummer: Ash Lamley.

Date

Nov 29 2020

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Pul
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code