Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Kvelertak – Planet Of Zeus – Blood Command

LET OP: dit is het verplaatste concert van 18 maart 2020.

Het concert van Kvelertak is wederom uitgesteld en zal nu plaatsvinden op maandag 14 februari 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. 

De Noorse rockband Kvelertak komt na 6 jaar terug naar Haarlem. De groep speelt een brutale mix van black metal en rock n’ roll, waarbij live de pannen van het dak gespeeld worden. Het sextet debuteerde negen jaar geleden en laat sindsdien een spoor vernieling achter, dankzij songs als ‘Mjød’, ‘Kvelertak’ en ‘1985’. Dat bleef niet onopgemerkt, want Kvelertak werd in 2017 door niemand minder dan Metallica uitgenodigd om aan te sluiten voor een grootse Europese tour. De band openende avond na avond grote arena’s en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Deze zomer bewees de band tijdens shows op Hellfest, Graspop en Download, dat ze live misschien nog beter zijn geworden. Het enige wat nu hoeven doen is wachten op die nieuwe plaat!

Planet of Zeus (GR)

De Griekse rockers Planet of Zeus stonden eerder bekend om oneindig zware stoner riffs, maar omarmen tegenwoordig meer melodie en dynamiek. Zo klinken de Zuid-Europeanen tegenwoordig heerlijk southern, in de lijn van Lynyrd Skynyrd en The Allman Brothers Band, maar ook zeker nog Mastodon, Clutch en Queens of the Stone Age. In september 2019 brachten ze hun nieuwste alom uit, ‘Faith In Physics’.

Blood Command (NOR)

Blood Command, afkomstig uit het Noorse Bergen, opent de avond, met hun kenmerkende, zeer persoonlijke tak van de hard-rock boom.

Date

Feb 14 2022

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code