Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Jinjer – Dead Label (uitverkocht)

Sold out! Deze show is uitverkocht. Er zijn dus zowel telefonisch als aan de deur geen tickets meer beschikbaar.

Zondag 11 augustus
Submit Fest presents:
Jinjer (UA groove metal / djent / metalcore)
Dead Label (IE groove metal)
Vvk € 15,00. Entree n.v.t. Zaal open 15.00 uur

Met de nieuwe EP ‘Micro’ op zak en na massale Europese tours en festival shows, keert Jinjer in de zomer weer terug naar Nederland voor een headline show in Baroeg. Jinjer is het best bewaarde metal geheim van Oekraïne die met elke release beter en beter worden, niet gek dus dat ze inmiddels een enorme schare fans hebben. Mis het niet en check een Jinjer headline show nog in de intieme setting van Baroeg, nu het nog kan! Don’t say we didn’t warn you!

Het uit Ierland afkomstige Dead Label is een band die er flink tegenaan weet te gaan. De band is in 2008 ontstaan en heeft sindsdien twee albums uitgebracht, waarvan “Throne of Bones” uit 2016 de meest recente release is. Begin dit jaar kwam Dead Label met een video voor het veelbelovende nieuwe nummer “False Messiah”. Hun sporen heeft de band inmiddels verdiend door flink door Ierlands, de UK, Europa en de VS te touren, o.a. met Machine Head. Deze zomer sluit de band zich in Europa als support aan bij niemand minder dan Jinjer. Heavy, snel en catchy; Dead Label is klaar om het publiek goed op te warmen met hun groove metal.

Submit Fest
Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na twee succesvolle edities in 2017 en 2018 keert Submit Fest 2019 op zaterdag 25 mei weer terug.
Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties!

Date

Aug 11 2019

Time

15:00 - 18:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code