Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Izegrim – Bodyfarm – Black Rabbit – Rages of Sin

Izegrim
De Zutphense band Izegrim is sinds 1996 een vaste waarde in het Nederlandse metallandschap en wist tot nu toe te verrassen met een flink reeks aan albums en EP’s. In 2018 kwam de death- / trashmetal band met de ijzersterke EP Beheaded by Trust, met misschien wel de beste songwriting en meest brute vocals van zangeres Marloes tot nu toe. Deze EP is een echt old-school DIY project, direct van de band voor de fans!

Bodyfarm
De Amersfoortse deathmetal band Bodyfarm komt terug naar Apeldoorn! Sinds de oprichting in 2009 vernietigt de band alles wat op hun pad komt. In september van 2019 werd album Dreadlord uitgebracht. Dit product van 8 maanden bloed en zweet is een keiharde aanval vol krachtige, donderende melodieën, waarvan wij verwachten dat het je live helemaal wegblaast.

Black Rabbit
Black Rabbit is een thrash- /deathmetal band uit ons eigen Apeldoorn. Tijdens deze show presenteren zij hun debuut EP Warren of Necrosis! Verwacht een muur van geluid waarbij je het gevoel krijgt alsof Kreator en Carcass samen een kind hebben gekregen.

Rages of Sin
Na 10 jaren schrijven en spelen komt de Haagse deathtrash band Rages of Sin later dit jaar met een nog naamloos maar huiveringwekkend debuutalbum. De band is geïnspireerd door Zweedse melodische deathmetal en liefhebbers van bands als Pestilence, In Flames, Obscura, Psycroptic, Dark Tranquillity en Revenant komen absoluut aan hun trekken bij deze Haagse heren.

Date

Jan 09 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Gigant
Apeldoorn
REGISTER
QR Code