Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – International Slayer Day

De datum van int. Slayer Day wordt verplaatst naar begin 2021. De bands en Dynamo zijn druk bezig met het vinden van een nieuwe datum. We houden jullie op de hoogte!

Je reeds gekochte ticket blijft geldig en wanneer je naar het verplaatste evenement komt, hoef je geen actie te ondernemen. Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website en krijg je bericht vanuit Ticketmaster.

The official Dutch Ensemble!

(celebrating 35 years after their legendary Eindhoven shows!)

Slayer gaf er een paar maanden geleden na 39 jaar de brui aan. 39 jaar vol van Thrash, hier en daar wat Punk/Hardcore en Nu en Groove Metal. Maar vooral 39 jaar Metal klassiekers blazen, shows, festivals en miljoenen fans compleet kapot spelen. Zou je buitenaards leven uit moeten leggen wat Metal is, dan geef je ze een plaat als Reign In Blood, zo simpel is dat.

Dit jaar is het ook 35 jaar geleden dat Slayer voor het eerst naar Europa kwam en 2 keer in Dynamo stond, de beelden en geluid zijn terug te vinden op diverse bootleg, video’s en op youtube (miljoenen streams). De datum 6 juni, wordt  internationaal gezien als Slayer Day. Om te vieren dat Slayer er mee gestopt is, dat Slayer 35 jaar geleden in Dynamo stond, het Slayer Day is, en omdat Slayer gewoon weg nooit vergeten mag worden, vindt je op 6 juni een avondvullend programma genaamd

INTERNATIONAL SLAYER DAY
The official Dutch Ensemble / celebrating 35 years after their legendary Eindhoven shows!

Live on stage:

SLAYER COVERBAND
Performing: Reign in Blood + more
www.facebook.com/Slayer-Cover-Band-180313755350240/

PLAYER
Performing: Show No Mercy + Haunting The Chapel
www.facebook.com/PlayerSlayerTribute/

SLAYER PROJECT by:
Johan Van Stratum (Stream Of Passion, Vuur, Ayreon) / Yuma van Eekelen (Our Oceans, Pestilence, Qudvium, Exivious) / Danny Tunker (Aborted. Spawn Of Possession, God Dethroned, Prostitute Disfigurement, Alkaloid) / Bart Hennephof (Textures) / Kevin Quilligan ( Apophys)

MILKMAN: 
Performing: Undisputed Attitude

THRASHCAN:
Performing: South Of Heaven + Hell Awaits and more
www.facebook.com/ThrashcanNL/

Date

Jun 06 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Dynamo
Eindhoven
REGISTER
QR Code