Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – I Prevail

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland. Deze maatregel is verlengd tot 1 september. Concerten en festivals die in die periode in 013 gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. We vragen jullie om je geduld, we doen ons best om ook voor dit event een nieuwe datum te vinden. 

Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Wordt het evenement definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je een voucher ter waarde van de aankoop, inclusief (service)kosten, claimen die later ingewisseld kan worden voor een show in 013. Deze voucher blijft 24 maanden geldig. Meer informatie over de voucherregeling vind je hier. Momenteel wordt er door onze ticketingpartner Ticketmaster hard gewerkt aan een technische uitwerking hiervan. Ticketkopers ontvangen per e-mail een bericht met meer informatie wanneer dit gereed is. 

Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen bij 013 om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. Zodra we meer informatie hebben over deze show, komen we bij je terug. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of mail om meer informatie te vragen.

In een band zitten is echt topsport, dat heeft I Prevail wel geleerd. De band ontplofte toen ze viral gingen op YouTube met een cover van Taylor Swift’s ‘Blank Space’ en plots gingen ze heel Amerika door. Fans smulden van debuutalbum ‘Lifelines’. Maar was I Prevail wel klaar voor die grote doorbraak? Voordat ze in Nederland stonden, kregen de bandleden al ruzie. Zanger Brian Buckheiser kreeg stemproblemen en raakte in een depressie. Maar de band sloeg zich erdoor en het resultaat is het album ‘Trauma’. Een album waarmee de Amerikanen hun melodische metalcore met invloeden van nu-metal perfectioneert. En dat werk brengt ze nu wél voor de eerste keer naar Nederland. “Believe me that a storm is coming!”

Date

Aug 23 2020

Time

19:30

More Info

Read More
013 Tilburg

Location

013 Tilburg
REGISTER
QR Code