Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Harlequin Fest: Tribute To The 90’s ft. Rudeboy & Green Lizard – Stake – King Hiss – Splinter – Kid Harlequin

Dit is het verplaatste evenement van 26 september 2020. Kaartkopers hebben een mail ontvangen. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 

De vierde editie van dit indoor Rock festival keert terug! We selecteren de meest veelbelovende acts van het moment uit de Benelux en zetten de rock/metal scene op de kaart.Op eerdere edities kon je naast Kid Harlequin o.a. Fleddy Melculy, Raketkanon, Navarone, Ten Times a Mllion, Black Mirrors, Golden Caves & Life’s Electric zien.

De nineties… <3  Van o.a. Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys tot Alice In Chains,  een wervelwind van rock & grunge. Deze avond wordt er een ode gebracht door een bijzondere samenwerking, namelijk de helden van Green Lizard & Rudeboy van de legendarische band Urban Dance Squad! Samen met Matthias van Beek beloven ze de nineties voor even terug te brengen met Tribute To The Nineties en mogen wat nummers van Urban Dance Squad natuurlijk niet ontbreken.

Loud & uncompromising, they’re back… STAKE!
Onder de naam Steak Number Eight brachten ze in 10 jaar tijd 4 albums uit waarmee ze op bijna elk rockfestival in Europa stonden en support deden van o.a. Mastodon, Dillinger Escape Plan, Alice Cooper & Deftones. Niemand verwachtte dan ook dat ze ermee op zouden houden… Gelukkig niet voor lang, want ze zijn terug onder de naam STAKE. Een compleet nieuw hoofdstuk met een energie die je nog niet gezien hebt. Noem het atmosferische grunge, post metal of melodische sludge, maar ze blijven vooral lekker heavy rocken. Beluister het zelf, het album is in november verschenen.

1 november brachten ze hun derde album ‘Earthquaker’ uit, een perfect moment om de Belgische rockers van King Hiss uit te nodigen! Een mix van melodische metal, hard rock & stoner bracht ze al supports van Epica, Fleddy Melculy & STAKE en festivals als Graspop. Een koning van riffs gezegend met een ijzersterke stem en met bijtgrage tanden, die ze nu graag in ons landje komen zetten.

Een jaar geleden kwamen Death Alley & Birth of Joy plots met het nieuws dat ze er voor nu mee op hielden, maar die muzikale energie moet natuurlijk ergens heen…  Leden van deze bands & Vanderbuyst doken samen een Haagse oefenruimte in en daar kwamen binnen no time frisse punk rock tracks uit.  Met succes want de eerste singles van Splinter staan al online en de eerste postieve reviews zijn binnen. Klaar om weer het clubcircuit in te duiken.

De hosts van het festival: Kid Harlequin Met trots presenteren ze de vierde editie. De duistere rock met elektronica, geïnspireerd door NIN, ontbreekt dus dit jaar niet. Het wordt een show waarin de afgelopen 6 jaar van de band centraal staan, met mooie highlights als support Jonathan Davis (Korn), Clawfinger & een spot op het Bevrijdingsfestival, maar ook vele veranderingen. Het gaat een unieke show zijn met een link naar het verleden en de toekomst…

Voodoo Chambers is helaas verhinderd op de nieuwe datum.

Date

May 15 2021

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code