Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Hardball: Queen & Iron Maiden tribute night

Hardball speelt alle bekende rock hits die iedereen kent, of zeker moet kennen!!!

Bas Rovers, frontman, met een dijk van een stem laat je de rock-klassiekers (her)beleven. De gitaar- en basspartijen van Dennis en Cees en Ronald zorgen ervoor dat je je luchtgitaar erbij pakt. Maar ook die airdrumsticks heb je zeker nodig bij Paul z’n strakke drumspel.

Hardball richt zich vooral op Rock grootheden als Queen, Rainbow, AC/DC, Thin Lizzy, Deep Purple en Iron Maiden. Maar ook Cheap Trick, ZZ Top en Bon Jovi komen langs knallen. De band neemt je mee in een muzikale reis door de tijd die begint in 1970!

Deze avond verzorgt Hardball twee Tribute sets: Queen en Iron Maiden!

*** Queen Tribute by Hardball ***

Wat begon als een eenmalig iets, op verzoek van een podium, bleek een succes en een blijvertje. Geen strakke pakjes en foute snorren, maar een muzikaal en vocaal hoogtepunt, en eerbetoon aan Freddie en zijn band! Let us entertain you!

*** Iron Maiden Tribute by Hardball ***

We nemen je mee in de geschiedenis van één van de grootste metalbands ever! Met nummers als Sanctuary en Iron Maiden starten we al in de beginperiode van de Engelse rockgiganten. Met zo’n beetje alle knallers uit de jaren 80 en 90, waarbij van minstens elk album een nummer voorbij komt, neemt Hardball je mee door een reis in de tijd die gedomineerd werd door bassist Steve Harris en consorten. Run to the Hills, Wasted years en Aces High passeren de revue. Maar ook minder bekende hits als Bring your daughter… To the slaughter en Wicker man worden door Hardball ter gehore gebracht. Scream for me!!!!

Meer info:
http://hardballbeukt.simpsite.nl/homepagina
https://www.facebook.com/hardballrockt/
https://www.facebook.com/FestiBands-1631721833729593/

Date

Nov 02 2019

Time

21:00

More Info

Read More

Location

StudioGonz
Gouda, Zuid-Holland
REGISTER
QR Code