Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – H2O – Devil in Me

Helaas moeten wij  het concert van h2O op 31 juli annuleren. Samen met de band zijn wij nog opzoek gegaan naar een alternatieve datum in 2020, maar door de de onzekerheid rondom het Corona virus was dit niet mogelijk. We hopen de band en jullie zo snel mogelijk weer te zien. STAY SAFE!
H2O

Feest en NYHC, dat komt samen als je H2O op het podium ziet. De New Yorkers maken er altijd een goed hardcore feestje van. Niet gek met platen als “Thicker than Water”, “H20”, coverplaat “Dont Forget Your Roots” en het geweldige “Nothing to Prove”. De afgelopen Jaren stonden de heren al vaker op het Dynamo podium, naast dat de shows stuk voor stuk uitverkopen stonden de shows ook in menig jaarlijst van de bezoekers. Met hun laatste plaatwerk “Use Your Voice” verstevigd deze Melodic Hardcore band zijn positie, als een van de koplopers van de wereldwijde Hardcore scene! Verplichte kost voor Hardcore en Punkrockfans, maar goed, dat wisten jullie al lang toch?
www.facebook.com/H2Ogo/

Devil in Me
Uit Lisabon komt Devil in Me, de band die al sinds 2005 Europa rond toured met onder ander SOIA, BoysetsFire, AF en zo nog veel meer grootheden. De band zit qua geluid ergens tussen Rag Men, No Warning en Ramallah in, fijn bandje dus, dus ben op tijd in Mainstage Dynamo!

Date

Jul 31 2020

Time

20:00 - 18:00

More Info

Read More

Location

Dynamo
Eindhoven
REGISTER
QR Code