Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Gloryhammer – Wind Rose – Nekrogoblikon

Maak je klaar voor een epische reis door heel Europa van Gloryhammer. Deze fantastische power metal-act komt met hun nieuwe album “Legends from beyond the Galactic Terrorvortex”, dat in het late voorjaar 2019 uitkomt via Napalm Records. De melkweg wacht in angst voor de terugkeer van Angus McFife XIII, die de grootste strijd vocht waar het universum ooit van gehoord heeft, tegen de kwaadaardige tovenaar Zargothrax. Alle hoop op het Koninkrijk van Fife ligt in de sterke armen en de oneindige wijsheid van hun jonge prins.

Met hun tour beginnend in januari 2020, zullen de legers van Gloryhammer samen met de Goblin Kings of Nekrogoblikon en de Dwarven legioenen van Wind Rose, zullen de legers van Gloryhammer het continent doorkruisen en de Kracht van Hoots brengen naar alle ware strijders van Europa! Ben je klaar om te vechten aan de zijde van Angus McFife? VOOR DE EEUWIGE HEERLIJKHEID VAN DUNDEE! “

Gloryhammer werd opgericht door ALESTORM-frontman Christopher Bowes in 2009, die de daaropvolgende jaren een internationale line-up verzamelde die bij zijn idee paste om een ​​band te creëren die conceptueel gebaseerd was op het fantasie genre en muzikaal passend paste in de power metal-mal. Beide doelen werden verbluffend behaald en hun debuutalbum, “Tales from the Kingdom of Fife”, uitgebracht door Napalm Records in 2013, wierp onmiddellijk de band hoog op bij critici en fans. Gloryhammer was in staat om dit succes te overtreffen met hun tweede full-length “Space 1992: Rise of the Chaos Wizards” (2015) en bleef touren voor steeds groter publiek, opgevoerd op alle grote metalfestivals, en is nu al tweemaal genomineerd door German Metal Hammer als beste band in de categorie “Up & Coming” bij de Metal Hammer Awards. Momenteel bereidt Gloryhammer dit voorjaar hun derde album “Legends from beyond the Galactic Terrorvortex” voor.

Date

Jan 26 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Gebr. De Nobel
Leiden
REGISTER
QR Code