Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

For I Am King – 2 Years To Apocalypse – The Evolutionist

Nederlandse metalband For I Am King kan met recht als ‘local heroes’ bestempeld worden. Al vijf jaar leveren ze retestrakke metal af met de tweede full-length ‘I’ als meest recente wapenfeit. De band ontstond in 2013 als een samensmelting van diverse Amsterdamse metal- en hardcore bands, die niets liever wilde dan melodeath maken in de lijn van In Flames, Darkest Hour en Arch Enemy. Sindsdien gaat het hard met de band en speelde ze op vrijwel elk Nederlands metalfestival van naam, toerde ze door heel Europa en zetten ze ook even China en Japan op stelten. Kom headbangen op krakers als ‘Forever Blind’, ‘The Crone’ en natuurlijk ‘The Beast Within’!

Amsterdamse metalcoreband 2 Years Of Apocalypse is altijd graag geziene gasten. Waar ze ook komen weten ze de voetjes van de vloer te krijgen, dankzij hun energieke liveshow en de songs van hun debuutplaat ‘The Midas Touch’.

The Evolutionist is een aanstormende Nederlandse metalcoreband met een sound die doet denken aan bands als Erra en Architects, vastgelegd op debuut EP ‘Locked In Time’.

Date

Sep 20 2019

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code