Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Floor Jansen (middagvoorstelling) (uitverkocht)

Wie is dat, Floor Jansen? Nooit van gehoord…Tot het succes van Floor’s deelname aan het tv-programma Beste Zangers was dit de realiteit voor vele Nederlanders. Ondanks haar 20 jarige carrière, die zich met name in het buitenland afspeelt. Nu Nederland beter kennis met haar gemaakt heeft,  gaat Floor met een zestal shows meer de diepte in.

De prachtige songs die langskwamen op tv zullen nu live gespeeld worden maar daarnaast neemt Floor je mee op een reis door haar muzikale geschiedenis. Samen met de fantastische Marcel Fisser band die U ook kent van TV brengt ze een intieme set van songs in een avondvullend programma. Oordoppen heeft U niet nodig, maar misschien wel een doosje tissues.

Tot voor kort was Floor Jansen vooral wereldberoemd buiten Nederland als zangeres van de Finse metalband Nightwish. Maar door haar deelname aan het TV-programma ‘Beste Zangers’ wordt ze nu ook in eigen land rap bekend. In de internationale rock- en metalwereld is Jansen al bijna twee decennia een begrip. Ze is sinds 2012 het boegbeeld van de internationale metalband Nightwish waarmee ze de wereld rond toert en waarmee ze jaarlijks voor vele honderdduizenden fans optreedt. Sinds 1997 tot 2009 was ze zangeres en mede tekst- en songwriter van de Nederlandse metalband After Forever. Hierna startte ze haar eigen band ReVamp met wie ze twee albums maakte. Tevens schreef ze een rockplaat met Noorse gitarist Jørn Viggo Lofstad genaamd ‘Northward’. Daarnaast is ze te horen op talloze albums en live dvd’s.

Date

Jan 26 2020

Time

14:30

More Info

Read More

Location

Theater Heerlen (RABOzaal)
Heerlen, Limburg
REGISTER
QR Code