Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

FEAR FACTORY + Butcher Babies / IGNEA / Ghost Of Atlantis

Fear Factory

Fear Factory‘s industrial metalsound is uit duizenden herkenbaar. Op hun legendarische albums zoals ‘Demanufacture’ klinkt hun explosieve sound met staccato riffs, industriele drums, elektronische hoogstandjes en vocale afwisselingen tussen schreeuwen en zingen. Fear Factory klinkt als de soundtrack van de dystopische, post-apocalyptische werelden die je vindt in de literatuur en films als Rad Bradbury en Blade Runner.

In 2021 bracht de band eindelijk opvolger van ‘Genexus’ uit, ‘Aggression Continuum. Het tiende studioalbum van de band is een verzameling van dertig jaar aan onvergetelijke songs, optredens en vooruitstrevende storytelling. De riffs, concepten en passie blijven sterk, terwijl Fear Factory zijn verleden, heden en toekomst viert. Wat er ook komt, Fear Factory zal er zijn, een soundtrack voor de onzekere tijden van de mensheid die voor ons liggen.

Als special guests neemt Fear Factory de eigenzinnige metalcore band Butcher Babies, en als support de Oekraïense progressive folkband Ignea en het Britse symfonische pareltje Ghost Of Atlantis, met oud Devilment gitarist Colin Parks mee

Butcher Babies
Ignea
Ghost Of Atlantis

Hourly Schedule

New Day

-

Date

Dec 01 2023

Time

19:00

Cost

€ 32,20 Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

More Info

Tickets

Location

Melkweg
Amsterdam
Tickets
QR Code