Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Dool – Ggu:ll

De Rotterdamse dark rock band Dool bewijst dat je in Nederland ook talent tegenkomt buiten de gebaande paden van de metal- en rockscene. De band laat zich inspireren door bands als Sisters of Mercy en Sonic Youth, maar geeft daar een eigen draai aan en daarmee blijft Dool de randen van zijn muzikale identiteit opzoeken. Zo hoor je niet alleen rock in de muziek van de Rotterdammers, maar herken je ook psychedelische metal en gothic pop. In 2015 herrees de band uit het as van The Devil’s Blood en Elle Bandita. De vijfkoppige band bracht hun debuutalbum ‘Here Now, There Then’ in 2017. De opvolger is klaar en zal in 2020 verschijnen.

Ggu:ll
De Tilburgse drone/doom metalband Ggu:ll (ghoul) is er niet vies van om je te overvallen met een plaat vol loodzware riffs. In 2016 kwamen ze met hun debuutalbum DWALING waar een nummer van 9 minuten niet verkeerd staat. Op deze plaat laat de band horen wat het in huis heeft. Zoals de band zelf zegt: join us in our pursuit to sing, dance and praise the abyss.

Na het concert van Dool naar huis? Tuurlijk niet! Na afloop kun je gratis blijven voor de Heavy Metal Disco!

Dit is het verplaatste concert van 22 mei. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Date

Dec 11 2020

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Tivoli De Helling
Utrecht
REGISTER
QR Code