Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Dikke Dennis & de R󠅼øckers – Order of the Emperor

Deze avond gaat er het gas flink!
Dikke Dennis & de Røckers met support van Order Of The Emperor zorgen voor een onvergetelijke avond in Muziekcafé.

Jarenlang was Dikke Dennis de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de populaire Amsterdammer. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws.

Lange tijd droomde hij van zijn eigen band en nu is dat eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden! Zijn bandleden spelen ook onder de naam Del Toros en speelden in een grijs verleden in The Remones.

Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet. Kortom zij staan garant voor een avondje onvervalste Rock’n’Roll.

Dikke Dennis is ook bekend van diverse TV-programma’s zoals ‘Sterren Springen’ en ‘De Kwis’, acteerde in de serie ‘Van God Los’ en in de films ‘Wild Romance’ en ‘Gangster Boys’. Ook gloreerde hij in de videoclip ‘Wij houden van oranje’ van Ali B en Andre Hazes en in diverse reclames. Ook had hij in de Jordaan zijn eigen Tattoo Shop. In 2008 verscheen zijn boek ‘Ik heb nergens spijt van’.

Order of the Emperor is een hardrockband rechtstreeks uit Rotterdam. Beïnvloed door rocklegendes Judas Priest, Black Sabbath en Thin Lizzy hebben zij de teloorgang van de rockmuziek sinds de jaren 80 met lede ogen aanschouwd. Verwacht hardrock die recht in je smoel grooved met classic twin gitaren en melodisch rauwe zang gebracht met de kracht van een sloophamer.

De afgelopen jaren heeft Order of the Emperor op verschillende plekken door Nederland en België gespeeld. Zij deelden het podium met o.a. Elle Bandita, Dool, He is Legend, Death Alley, Transport League en DeWolff op festivals als Baroeg Open Air, het Bevrijdingsfestival van Zuid-Holland, Wallenpop en het Eendrachtfestival en in zalen als Rotown, Kavka, de Kroepoekfabriek en de Pit.

In het najaar van 2016 de band zowel de 1e prijs als de publieksprijs van de SENA Grote prijs van Rotterdam te winnen.

Date

Jun 06 2020

Time

22:00

More Info

Read More

Location

Muziekcafé
Helmond
REGISTER
QR Code