Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Devun – Hardland

Devun
Earth 1999, Devun slingert hun debuutplaat “Tears Of A Clown” de wereld in. Met hun crossover sound, beïnvloedt door bands als Deftones, Faith No More, Life Of Agony en Incubus, sloopt Devun, in de daaropvolgende jaren, talloze zalen in Nederland.
In 2002 wordt het stil, maar na 7 magere jaren speelt de band in het najaar van 2009 een reünie show in Theater De Nieuwe Doelen in Gorinchem, tijdens het 50 jaar Popmuziek in Gorinchem Festival.

Daarna houdt deze beestachtige band weer een winterslaap van wederom 7 jaar. In 2016 stond Devun weer op de planken met de Amerikaanse band The Voodoo Fix. In 2017 speelde Devun de laatste show op een besloten feest in de Willem Twee. Iedereen die daar aanwezig was had verwacht dat dit toch echt de allerlaatste keer was dat Devun speelde….
Maar onkruid vergaat niet. Hardland vroeg of Devun een show met ze wilde spelen op 27 juni 2020 in Nieuwegein…Het antwoord een volmondig ja. Om alvast warm te draaien spelen zowel Devun als Hardland vanavond bij On The House: Heavy!
Mis het niet vanavond, want het zou best wel eens de enalaatste kunnen zijn dat jullie Devun live mogen aanschouwen.

Facebook

Hardland
De muzikale vrienden Ailko en Paul schreven in 2017 een aantal songs waarbij beide heren hun gezamenlijke muzikale ei in kwijt konden. Door jaren 70 en 80 beïnvloedde Hardrock met een moderne twist. Uiteindelijk resulteert dit in een album dat, dankzij de mastering van Sean Magee (die o.a. werkte met Rush, Deep Purple en The Beatles) in de befaamde Abbey Road studio, lovende recensies kreeg van de internationale muziekpers.

Met hun tweede album “In Control” dat in augustus 2019 uitkwam, legt de band de lat nog een stuk hoger. Wederom is dit album gemasterd door Sean Magee in Abbey Road. Op dit album haalt Hardland nog meer de classic rock sound naar het heden. De band kruist moeiteloos de sound van bands als Whitesnake met een band als Rage Against The Machine. Daarmee zal de band zowel de AOR/Classicrock liefhebber als de liefhebbers van moderne rock aanspreken.
Kortom Classic Hardrock anno 2020 is wat je kunt verwachten vanavond in de Willem Twee.

Website
Facebook

Date

Mar 06 2020

Time

21:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code