Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Degenerate – Hallowed Fire (online Flux TV)

Zaterdag 27 juni is het weer tijd voor scheurende gitaren, dynamische zang en keihard groovende drums met Degenerate & Hallowed Fire! Dit keer online te bewonderen!

Degenerate vindt zijn oorsprong in Purmerend en produceert strakke metal die bij liefhebbers van Children of Bodom, Testament en het oude Sepultura in de smaakt valt. In het voorjaar van 2016 bracht Degenerate zijn eerste demo uit en dit schijfje werd door pers uit binnen- en buitenland met het nodige trompetgeschal ontvangen. ‘’De demo bevat puike, melodieuze, groovy thrash metal. Het gitaarwerk klinkt moddervet en steekt vakkundig in elkaar’’, aldus Aardschok-oudegediende Gerrit Mesker. In November 2019 brachten de mannen nieuw materiaal uit. Met het mes tussen de tanden beklimt Degenerate de Nederlandse poppodia, de mannen staan garant voor een dikke moshpit en maken er ieder optreden een feestje van!

Hallowed Fire is een vijfkoppige Heavy / Thrash Metal-band uit Heerhugowaard (Nederland) die eind 2016 werd gevormd. Hun eerste show was de voorronde van de Metal Battle 2017. Ze haalden de halve finale en sindsdien volgden vele shows.
De band bestaat uit Rob Mandjes (zang), Daniel Ruiz (gitaar), Stevie Ray Mettes (gitaar), Maxime de Koning (bas) en Joey Duijm (drums).
Begin 2019 werd hun originele bassist Gio vervangen door Maxime (Defazer, ex-Jackal).
Hun invloeden variëren van snelle old school Thrash / Speed Metal tot meer groove heacy breakdowns. In april 2019 brachten ze hun debuut-EP uit genaamd “Decade of Darkness” en op 24 januari 2020 werd een tweede EP “Pillars of Lies” uitgebracht.
Hallowed Fire heeft het podium gedeeld met bands zoals: Exhorder, Angelus Apatrida, Evil Invaders en Distillator.

Date

Jun 27 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Flux
Zaandam, Noord-Holland
REGISTER
QR Code