Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Cattle Decapitation – Blood Incantation – Liquidation A.D.

 CATTLE INCAPITATION

Cattle Decapitation stond in 2020 als headliner gepland voor het Rotterdam Deathfest. Vanwege de welbekende reden kon dat niet doorgaan. Dit is min of meer het vervangende optreden van de Amerikanen. Met het achtste album “Death Atlas” (2019) bewijst de band uit San Diego dat ze echt tot de top horen. De mix van death metal en grindcore met de nodige progressieve elementen is hoogst origineel te noemen. Live staat het vijftal ook hun mannetje. Echt zo’n band die je een keer gezien moet hebben.

Foto: Alex Solca

 BLOOD INCANTATION

Blood Incantation uit Denver heeft sinds het eerste album “Starspawn” (2016) een flinke naam opgebouwd in de death metalscene. Met album nummer twee “Hidden History of the Human Race” (2019) doen ze daar een schepje bovenop. Donker, zwaar en intrigerend zijn wat kernwoorden. Dat de heren het op hun laatste EP “Timewave Zero” over een geheel andere boeg gooien, toont dat ze lef hebben. Deze ambient release valt niet overal in goede aarde. Of ze daarvan ook live iets spelen, kom je zelf maar ontdekken.

 

 LIQUIDATION A.D.

Liquidation A.D. blaast oldschool death metal nieuw leven in, inclusief karakteristiek Boss HM2- geluid. Eerder dit jaar waren ze een van de winnaars bij W:O:A Metal Battle Veldslag West in Baroeg. Daar liet de band zo’n goede indruk achter dat ze nu al met twee grote namen het podium mogen
delen.

Datum

aug 03 2022

Tijd

18:30

Kosten

VVK € 22,50. ENTREE € 24,00.

More Info

Read More

Locatie

Baroeg
Rotterdam
REGISTREREN
QR Code