Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Bospop 2024

Vrijdag
John Fogerty
Alice Cooper
Heart
Robert Jon & The Wreck
Hellmut Lotti Goes Metal
Mike Farris & Band
Mr Moto
Julian Sas Band
Made In Purple
Smash Into Pieces

Zaterdag
Zucchero
Racoon
James Blunt
Boaz
Lex Uiting
The Fortunate Sons
Gogol Bordello
Metejoor
Nevenproject
Coldplace
The Legend of Springsteen
The Waiting
Stevie Ray Vaughan Undercover
Sjako
Harry en de Gebroeëke Zwiêgelkes
Mell VF

Zondag
Toto
DI-RECT
The Waterboys
Son Mieux
Rival Sons
Christone ‘Kingfish’ Ingram
Southside Johnny & The Asbury Jukes
DeWolff
King King
Tim Christensen
Leif de Leeuw Band
The Damn Truth
The Scratch
The Dreadnoughts
Tim Akkerman & The Ivy League
Vido
The Cinelli Brothers

Met de ambitie om ons festival steeds duurzamer te maken en met de verplichting dat we geen wegwerpplastic meer mogen gebruiken werkt Bospop met het Cup-to-Cup systeem.

Bij aankomst ontvang je nu twee retourtokens naast je festivalbandje.
Deze kun je bij de bar inruilen voor een verfrissend drankje zonder extra kosten voor de beker. Als je nog een drankje wilt, hoef je alleen je lege beker in te leveren voor een nieuwe.

Wil je even pauzeren? Geen probleem, ruil dan je beker in voor een retourtoken, die je later weer kunt gebruiken. Als je je beker en beide retourtokens kwijtraakt, betaal je een halve munt voor een nieuwe beker.
Zo dragen we allemaal bij aan een schoner Bospop-terrein en een meer duurzaam festival.

Parkeertickets: Vooraf Online Kopen is Voordeliger

  • Dagkaart: €20,- (incl. servicekosten)
  • Weekendkaart: €35,- (incl. servicekosten, geldig van donderdag t/m maandag)

Bestel je parkeertickets vooraf via Ticketmaster voor de beste prijs en een snellere doorstroom. Dagkaarten zijn ook ter plekke te koop voor €25,-, maar online is sneller en voordeliger.

Station Weert: Jouw Poort naar Bospop

Onze pendelbussen vanaf het station van Weert zorgen voor een snelle en gemakkelijke verbinding met het festivalterrein. De retourkosten voor de pendelbus bedragen slechts €5,-. Dit bedrag betaal je gemakkelijk bij het opstappen op het station of bij de Weerterbergen. Zo houden we de reis naar Bospop niet alleen praktisch, maar ook betaalbaar. De bussen rijden continue, zonder vaste schema, tussen de volgende tijden (let op, deze zijn onder voorbehoud):

Vrijdag 12 juli: 10:00u – 01:00u (laatste rit)
Zaterdag 13 juli: 10:00u – 01:00u (laatste rit)
Zondag 14 juli: 10:00u – 01:00u (laatste rit)

Vakantiepark de Weerterbergen: Comfortabel en Zorgeloos

Geniet van de gemakkelijke pendeldienst vanaf vakantiepark de Weerterbergen. De bussen rijden continue, zonder vaste schema, tussen de volgende tijden (let op, deze zijn onder voorbehoud):

Vrijdag 12 juli: 10:00u – 01:00u (laatste rit)
Zaterdag 13 juli: 10:00u – 01:00u (laatste rit)
Zondag 14 juli: 10:00u – 01:00u (laatste rit)

Groepsreizen? Speciale opstaplocaties mogelijk!

Reis je met een groep van 10 personen of meer? Informeer ons en we kijken of we een eigen opstaplocatie kunnen regelen. Neem contact op via pendelbussen@bospop.nl voor een persoonlijke oplossing.

Met je Eigen Bus naar Bospop

Kom je met een eigen bus vanaf 9 personen? Geweldig! Jullie bus kan direct aan het festivalterrein parkeren op speciaal aangewezen parkeerplaatsen. Volg vanaf de A2 afrit 38 – Weert Noord de borden met een busafbeelding. Hier kun je de bus parkeren, maar ook je laten afzetten en ophalen. Het festival is gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf de busparkeerplaats. Zorg wel dat je dit vooraf aanmeldt bij pendelbussen@bospop.nl, zodat we je de nodige informatie en procedure kunnen geven.

Pendelbussen

Ben je op zoek naar informatie over onze pendelbussen van en naar het station of de Weerterbergen? Bezoek dan onze pendelbuspagina voor alle details en tijdschema’s.

Bewaakte Fietsenstalling: Jouw Fiets Veilig Geparkeerd

Laat je fiets met een gerust hart achter in onze bewaakte fietsenstalling. Voor maar €2,- per keer, per fiets, weet je zeker dat je stalen ros goed wordt verzorgd terwijl jij geniet van het festival. Betalen kan zowel contant als met pin, voor jouw gemak.

Fietsvoordelen op een Rij:

  • Milieuvriendelijk: Doe iets goeds voor onze planeet.
  • Katerbestendig: Een frisse fietstocht helpt tegen de kater van gisteren.
  • Voordelig: Slechts €2,- voor veilige stalling, veel goedkoper dan parkeren.
  • Gezond: Start je dag actief, en wie weet, misschien helpt het tegen de kater!

Dagticket Veld:

Wil je de Bospop-sfeer proeven, maar kun je er maar één dag bij zijn? Geen probleem! Met een regulier dagticket voor €102,50 (inclusief servicekosten) beleef je een volle dag van topmuziek en gezelligheid. Kies je favoriete dag en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Weekendticket Veld:

Kun je geen genoeg krijgen van goede muziek en topgezelschap? Ga dan voor het volledige Bospop-avontuur met een regulier weekendticket. Voor €225 (inclusief servicekosten) ben je er alle drie de dagen bij. Drie dagen lang genieten van de beste acts, de lekkerste versnaperingen en de meest sfeervolle momenten.

Wil je het Bospop-avontuur compleet maken? Overweeg dan om te verblijven op onze gezellige Bospop camping. Hier kun je zowel voor als na het festival genieten van de unieke sfeer en gezelligheid die Bospop kenmerkt. Voor meer informatie over de campingfaciliteiten, tarieven en hoe te boeken, bezoek onze camping informatiepagina.

Wil je Bospop op een luxe manier ervaren? Bekijk onze Upstairs Skydeck tickets met extra’s zoals topzicht, parkeren en catering. Meer details op de Upstairs Skydeck pagina.

Let op: Dit jaar zijn de Bospop-tickets uitsluitend online te verkrijgen via www.ticketmaster.nl. Voor de zekerheid van een echt ticket, bezoek www.weetwaarjekoopt.nl.

Dagticket Upstairs Skydeck:

Voor €330 (inclusief servicekosten), geeft ons Upstairs Skydeck dagticket je toegang tot een exclusieve ervaring. Dit ticket omvat niet alleen entree tot het festival, maar ook toegang tot ons verhoogde Upstairs Skydeck met topzicht op het podium. Geniet van gratis parkeren en profiteer van de inbegrepen drank en catering, exclusief beschikbaar op het Upstairs Skydeck.

Weekendticket Upstairs Skydeck:

Trakteer jezelf op het ultieme Bospop-weekend met ons Upstairs Skydeck weekendticket voor €805 (inclusief servicekosten). Dit ticket verzekert je van een plek op ons luxueuze Upstairs Skydeck gedurende alle drie de festivaldagen. Je geniet van hetzelfde geweldige uitzicht en dezelfde voordelen als het dagticket, zoals toegang tot het festival, gratis parkeren, en de hele dag door drankjes en catering op het Upstairs Skydeck.

Ontdek de volledige Bospop-ervaring door te overnachten op onze sfeervolle camping! Hier kun je na een dag vol muzikale hoogtepunten gezellig napraten met vrienden in onze 24-uurs tent, onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door onze enthousiaste vrijwilligers. Onze camping is de ideale plek om te ontspannen en nieuwe vrienden te maken, terwijl je je onderdompelt in de unieke Bospop sfeer.

Campingtickets:

Campingtickets zijn verkrijgbaar voor slechts €50 (inclusief servicekosten) voor het hele weekend. Deze zijn geldig van donderdag 11 juli 2024, 14.00 uur tot maandag 15 juli 2024, 12.00 uur. Met dit ticket kun je genieten van de volledige Bospop-campingervaring, waarbij je de vrijheid hebt om te verblijven vanaf de dag vóór het festival tot de dag erna. Een campingticket geeft geen toegang tot het festivalterrein.

koop tickets

Campingvoorzieningen:

Onze camping is uitgerust met hoogwaardige voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Spoeltoiletten en wasbakken zijn 24 uur per dag gratis beschikbaar. Voor de warme douches betaal je met één consumptiemunt per beurt.

Campercamping:

Kies voor het gemak van onze campercamping met een speciaal camperplaatsbewijs voor €75. Dit bewijs is enkel voor de standplaats en geeft recht op een plek van 42 m² (6 x 7 meter) speciaal ingericht voor campers, caravans en vouwwagens.

Op je standplaats mag je het volgende plaatsen:

1 Camper/Caravan/Vouwwagen + 1 (voor)tent, of

2 motoren + 2 tentjes.

Belangrijke punten:

Alle personen die in de camper, caravan of vouwwagen verblijven, moeten elk een apart campingticket aanschaffen.

De campercamping is alleen toegankelijk voor officieel door de RDW gekeurde campers, caravans, vouwwagens en motoren. Omgebouwde voertuigen en aanhangers zijn niet toegestaan.

Je auto parkeer je op de aangewezen parkeerplaats, die op loopafstand van de camping ligt. Hier hoef je geen apart parkeerticket voor te kopen als je een camperplaatsbewijs hebt.

Let op: de maximale lengte voor campers en caravans is 9 meter. Bij grotere voertuigen, neem contact op via camping@bospop.nl.

Ingebouwde tap- en muziekinstallaties in je voertuig zijn niet toegestaan.

Achtergelaten caravans zullen op kosten van de eigenaar worden afgevoerd.

Motor camping:

Motorrijders op Bospop kunnen kiezen uit twee aantrekkelijke verblijfsopties. Ten eerste, de Camper Camping: door het aanschaffen van een camperplaatsbewijs, verzeker je jezelf van een ruime plek waar je twee motoren en twee tentjes kunt plaatsen. Dit biedt het gemak van kamperen dicht bij je motor. Vergeet niet dat elke persoon op de standplaats een apart campingticket nodig heeft. De tweede optie is verblijven op de Tent Camping, waarbij je je motor parkeert in onze fietsenstalling. Hoewel je in dit geval niet direct naast je motor kampeert, geniet je van de levendige sfeer en alle faciliteiten van de Tent Camping.

Mindervaliden

Bij Bospop zorgen we ervoor dat het festival toegankelijk is voor iedereen. Daarom hebben we speciaal voor onze mindervalide bezoekers een apart gedeelte van de camping gereserveerd, vlakbij het badhuis en de EHBO-post. Op deze MIVA (Mindervaliden) area vind je aangepaste faciliteiten, waaronder een mindervalide spoeltoilet en douche, om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Voor meer informatie over de toegankelijkheid en om MIVA-faciliteiten aan te vragen, verwijzen we je graag naar onze mindervaliden pagina. Ook voor toegang tot deze speciale campingsectie is een regulier campingticket vereist. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat alle festivalgangers, ongeacht hun behoeften, een geweldige tijd hebben op Bospop.

Date

Jul 12 2024 - Jul 14 2024

Time

All of the day

Cost

dagticket € 102,50 | weekendticket € 225 | Dagticket Upstairs Skydeck € 330 | Weekendticket Upstairs Skydeck € 805 | Campingtickets: Campingtickets € 50 | campercamping € 75

More Info

Ticket info

Location

Bospop terrein
Weert, Limburg
Stichting Bospop, Sint Luciastraat 52 Weert

Organizer

Stichting Bospop, Sint Luciastraat 52 Weert
Email
info@bospop.nl
Website
https://bospop.nl/info/
Ticket info
QR Code