Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Born of Osiris – Volumes – Oceans Ate Alaska – Defying Decay (uitgesteld)

Let op! Het concert van Born of Osiris + support is helaas tot nader order uitgesteld. We hebben van de bands het volgende statement ontvangen:

“We just received news from Volumes that they won’t be able to do our UK/EU tour next month. We love our brothers in Volumes and we understand and respect their decision wholeheartedly. Their mental health is absolutely what is most important in this difficult time. With both Oceans Ate Alaska and Volumes having to withdraw, we are forced to postpone this tour.

To our UK and European fans, we love you and we promise to be back as soon as possible! We will be returning with a new album and a full lineup of support bands. Thank you to anyone who bought tickets for this tour.”

——————————————————————————————-

De progressieve metalcoreband Born Of Osiris komt na 4 jaar terug naar Nederland. Opgericht aan het begin van het nieuwe millennium en onderdeel van de sumeriancore-golf met andere door Sumerian Records getekende bands After The Burial, Animals As Leaders en Veil Of Maya, stond de groep aan de wieg van een nieuw en modern metal-geluid. Met het nieuwst werk ’The Simulation’ bracht de groep een ijzersterk conceptlaat uit, die uitgroeide tot een van de beste metalcore-platen van 2019. Een meeslepend album dat geïnspireerd door The Matrix-trilogie en het werk van Elon Musk filosofeert over dat het leven weleens een grote computersimulatie zou kunnen zijn. Begeleid door grootse songs, herdefinieert BOO z’n eigen stijl en levert zo een van hun beste albums tot nu toe!

De Amerikaanse metalcoreband Volumes staat garant voor bouncy riffs, groovende breakdowns en een vette nu-metal vibes. De band maakte naam als een van de smaakmakers tijdens de djent-hoogtijdagen en is tegenwoordig een geslepen tourmachine, die altijd een dikke show geven. Met de nieuwe EP ‘Coming Clean’ sluit Volumes een roerige periode af, introduceert het nieuwe vocalist Myke Terry (ex-Bury Your Dead) en laat horen dat de band beter dan ooit is!

De populaire Britse technische metalcoreband Oceans Ate Alaska presenteert begin 2020 de opvolger van ‘Hikari’. Het tweede album ‘Hikari’ was een van de opvallendste releases van 2017, waarop de groep een geheel wist te maken van onvoorspelbare polyritmische grooves, metalcore’s dynamiek en traditionele muziekinstrumenten uit Japan. Laat album nummer drie maar komen!

Defying Decay werd in 2010 opgericht in Bangkok. Deze alt-metal band werd geïnspireerd door onder meer Deftones en bracht in juni 2019 het laatste album uit “Metamorphosis”. Ze zijn niet vaak in Nederland, dus mis deze kans niet om ze te zien als opener van de avond!

Date

Mar 12 2020

Time

19:20

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code