Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Big Ass Metal Fest #30: Cornered – Oproerkraaiers – Complaint – Bakkes – GR

Big Ass Metal Fest #30 staat voornamelijk in het teken van de hardcore en heeft dan ook de naam xXx hardcore meegekregen. Met hardcore punk bands als Gr, Complaint en Bakkes, en de vrolijke noot van de Oproerkraaiers staat er op 12 oktober een leuk programma in het Utrechtse Db’s.

Gr is een spirituele hardcore, thrash, punk, oi, crossover band uit het Groene Hart en is ontstaan uit één van Nederlands eerste punkbands Totaal Verlept. Gr is een paar jaar geleden opgericht en heeft een aantal nummers opgenomen en brengt lekkere lompe hardcore met onverwachte tempowisselingen naar Db’s.

Het Noord Brabantse Complaint is ontstaan in 2014 en bracht tot op heden twee albums uit, ‘We’re Right, You’re Wrong’ in 2015 en het laatste album ‘Take a Stand’ in 2016. Complaint brengt lekkere hardcore punk / oi met snelle en korte nummers en brengt een enorme energie. Het motto van de band is: “Straight to the point, in your face and pissed off…nothing more, nothing less.” en dat is waar we het mee moeten doen.

Bakkes brengt Nederlandstalige hardcore punk naar het Utrechtse Db’s. Het gezelschap uit Tilburg maakt recht toe recht aan hardcore en met teksten als ‘Bakkes Dicht’ en ‘Ik hoef jouw knaken niet meer’ brengt de band een duidelijke boodschap. Hardcore punk en dan recht in je bakkes!

De vrolijke noot wordt deze avond gebracht door Oproerkraaiers. De band rond Disquiet zanger Sean Maia maakt een feestje en alcohol is in dit geval aan te raden. Met teksten als “Zuipen brassen pintelieren drinken hijsen naar binnen slaan” is de boodschap een duidelijke. Oproerkraaiers zorgen niet voor een al te serieuze noot, maar staan gerant voor een onvergetelijk feestje.

Date

Oct 12 2019

Time

18:30

More Info

Read More

Location

dB's
Utrecht
REGISTER
QR Code