Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Beyond The Black – Mister Misery

Heart of the Hurricane Tour 2019

Het debuut van Beyond The Black uit 2015 sloeg in als een bom en sleepte direct een Metal Hammer Award in de wacht voor beste nieuwkomer. De opvolger van die plaat doet het nog beter en met 2 albums op het conto wordt succesvol getourd in Duitsland, Rusland, Engeland en ver buiten de Europese grenzen. De band is vaste gast op Wacken Open Air en opent voor Aerosmith, Korn, the Scorpions, Saxon, Within Temptation en nog een handvol mega acts.

Met ‘Heart Of The Hurricane’ is de band rondom zangeres en frontvrouw Jennifer Haben toe aan een nieuw hoofdstuk. Een avontuurlijke plaat vol melodische symfonische metal die gaat zorgen voor een nog grotere doorbraak. Fans van het genre moeten geduld hebben om de band in het oosten van Nederland live te zien, maar ben je aanwezig op 1 november dan zal je na de show kunnen concluderen dat het het lange wachten meer dan waard is geweest.

Fijne support bij Beyond The Black: Mister Misery komt met de band mee en hun energieke riffs in combinatie met grootse refreinen en vlammende gitaarsolo’s gaan ongetwijfeld in de smaak vallen. Lekker op tijd komen dus en niet missen!

Date

Nov 01 2019

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Metropool (Saxion Zaal)
Enschede
REGISTER
QR Code