Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Autumn – Vetrar Draugurinn – In-Tension

De progressieve metalformatie Autumn komt naar De Bosuil . Deze zevenkoppige band is met de komst van alweer hun zesde album ‘Stacking Smoke’ bezig met een stevige comeback.

Een lange pauze leek de band goed te hebben gedaan. De nieuwe songs hebben veel tijd gehad om te rijpen. Versterkt met twee nieuwe leden en de beschikking over maar liefst drie gitaristen leidde tot een nieuwe sound en twee steengoede singles, genaamd ‘Blackout’ en ‘Where The River Ends’.
Heavy rock met veel progressieve invloeden.

Vetrar Draugurinn is geformeerd door songwriter/gitarist Eric Hazebroek (ex-Stream of Passion). De band heeft gezamenlijk als doel om muziek te maken die uit het hart komt; melancholisch en dreigend, intensief en op sommige momenten breekbaar, groots en zwaar op andere momenten. Samen met Marjan Welman (Autumm, Ayreon), Jim van de Kerkhof (All for Nothing), Thomas Cochrane (Hologram Earth, Acient Rites) en Arjan Heijden (Manifest, Daeonia) brengen ze ons melancholische melodieën met oog voor subtiele details en diversiteit.

Vetrar Draugurinn is gearriveerd om een hint van licht in het donkere woud te geven. Een klein beetje warmte in de lange, winterse nachten.

De Nederlandse gothic metal band In-Tension bestaat sinds eind 2002, geïnspireerd door bands als ondermeer Within Temptation. Ondanks dat, slaagt de band erin om een ​​herkenbaar eigen geluid met elementen uit de progressieve rock, gothic rock en metal te maken.

In-Tension nummers roepen elk een unieke sfeer op en variëren van eenvoudige ballads tot pittige rock en heavy metal.

Date

Mar 07 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Bosuil
Weert, Limburg
REGISTER
QR Code