Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Anvil

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is besloten om dit evenement te verplaatsen naar 25 september 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, de aanvangstijd en de locatie blijven hetzelfde, ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Tijdens hun ’Legal At Last Tour’ keren de Heavy metal legendes van Anvil terug naar Europa. Ze treden op 1 Maart op bij Willem Twee poppodium! Ze nemen nog een Special Guest mee ook!

De kiem van Anvil werd in april 1973 in Toronto gezaaid, toen Steve Kudlow en Robb Reiner samen muziek begonnen te maken. In 1978, toen Dave Allison en Ian Dickson zich bij het duo hadden gevoegd, ontstond de band LIPS, waaruit later Anvil voort zou komen. Drie jaar later brachten ze in eigen beheer het album Hard ‘N Heavy uit. Kort daarna tekenden ze een contract met Attic en werd de naam van de band veranderd in Anvil. Begin 2009 verscheen Anvil! The Story of Anvil. De film ontving lovende kritieken en werd een doorslaand succes. Het bezorgde Anvil alsnog de erkenning waar het ruim 30 jaar voor had geknokt. De band trad in de zomer van 2009 op als voorprogramma van AC/DC in diverse Amerikaanse arena’s en op diverse grote festivals, waaronder Rocklahoma in de Verenigde Staten en Download in Engeland.

De support van de avond wordt later bekend gemaakt.

Date

Sep 25 2021

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Corneel
Lelystad
REGISTER
QR Code