Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

ANTHEMFEST

Punkrock Madness Fundraiser

AnthemFest 1/3 zal plaatsvinden op 3 oktober 2020. Zet het met stift in je agenda! Voor het grootste deel zal het programma intact blijven en we houden jullie op de hoogte van eventuele veranderingen. Tot die tijd zal de voorverkoop open blijven én de reeds verkochte tickets zullen geldig blijven. Voor vragen of eventuele restitutie kun je terecht op remco@theanthemproject.com, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen in oktober de tent op z’n kop komt zetten. We hopen op jullie begrip!

Met 9 knallers van bands, een all-star anthem DJ-team, de Legacy doordraai show, punkrock vinyl & cd’s, een Vlaams tintje, meebrul momenten, bergen scene-buddies, circlepits voor in de boeken en natuurlijk bier in overvloed brengen we complete PUNKROCK MADNESS!!!

Op 3 oktober zetten we dus met z’n allen Den Bosch in vuur en vlam. De punkrockshow van 2020 die je niet KAN missen! FEEL THE LEGACY !!!

Alle opbrengsten komen ten goede van het te verschijnen boek over ONZE skatepunk generatie. Een boek dat de impact van punkrock op mensenlevens uit de Nederlandse scene vertelt!

Er is één gouden regel; een avond wordt pas echt legendarisch met een beerbong 🍺🍺 DUS DAT! We hebben het Vlaamse NØFX kunnen strikken als hekkensluiter van AnthemFest. Deze Nofx tributeband wordt vaak bestempeld als ‘better than the real deal’. Kom zelf maar oordelen! Bij deze all-star formatie met leden van Gino’s eyeball, (personal favorite) Five Days Off en The Rocket weet je in ieder geval altijd wat je kunt verwachten; meebrullen met de klassiekers waar we allemaal zo verliefd op zijn. Dit wordt CLASSIC!

Date

Oct 03 2020

Time

15:00

More Info

Read More

Location

World Skate Center
Den Bosch, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code