Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Alazka – Kingdom Of Giants – Rarity – Resolve

(Burning Down) Alazka is terug! En ze nemen hun vrienden mee

De band die inmiddels door het leven gaat als Alazka is eindelijk terug. Stevige emotionele heavy rock muziek noemen de vier leden het zelf. De band uit Recklinghausen (DE) debuteerde al in maart 2015 met een geweldige EP “Values & Virtues” en speelde op de grootste Europese festivals en stonden in het voorprogramma van onder andere Being As An Ocean.

Inmiddels staat de band op eigen benen, SharpTone Records in samenwerking met Arising Empire tekende band voor hun debuutplaat “Phoenix” en brachten de plaat wereldwijd uit. Het gaat hard met het viertal en nu komen ze naar Poppodium Volt met hun vrienden van Kingdom of Giants, Rarity en Resolve!

Kingdom of Giants

Al sinds 2011 touren de heren van Kingdom of Giants de wereld over. Het zestal weet elke plaat opnieuw te verrassen, elke show weer spelen ze vol energie en komen er snel veel fans bij. Inmiddels hebben ze al flink wat tours mogen meemaken en zijn ze een zeer graag geziene gast op de metal(core) festivals.

Rarity

Deze zomer kwam de langverwachte langspeler van Rarity eindelijk online. “The Longest Lonesome” raakte meteen de juiste snaren en al snel zag de band hun luistercijfers omhoog schieten. De plaat gaf ze een terechte spot in deze tour, waar ze live de nieuwe tracks zullen brengen. Zowel snoeihard als akoestisch komt de band tot hun recht, erg bijzondere combinatie.

Resolve

Zichtbaar sinds 2017 maar direct in de spotlights. “The new kids on the block” van deze tour, maar de Franse boys hebben hun metalhart op de juiste plek zitten. De EP “Reverie” uit 2017 knalde meteen de Franse top 5 metalcharts in en sindsdien is het niet meer rustig geworden. De drie werken hard om uit te groeien tot een van meest geliefde metalacts in Frankrijk (en daarbuiten).

Date

Mar 26 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Volt
Sittard, Limburg
REGISTER
QR Code