Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – IT

Helaas is dit concert afgelast. De band kan door nieuwe maatregelen niet hun geplande tour doen en moeten dus helaas ook hun optreden bij ons cancellen. Kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht van Ticketmaster.

IT is een progressieve rockband uit Londen. Een band met een kolossaal geluid dat de botten schudt en met een spervuur van beelden die de geest voedt. IT’s sound combineert klassieke melodieën uit de progrock met een passie en intensiteit die meestal alleen in punk- of metalbands te vinden zijn. Onderwerpen als politiek, religie, oorlog en seksualiteit komen aan bod en hun teksten zijn intelligent, uitdagend en soms duister humoristisch. IT daagt je uit!

IT ontstond in 1994 toen Nick Jackson het eerste volledige album van de band opnam en produceerde. Al sinds het begin gebruikt de band multimedia tijdens liveshows d.m.v. gesynchroniseerde stills en korte films. De band stond al op vele festivals in het Verenigd Koninkrijk en vorig maakten zij de oversteek om te spelen op ons Progdreams Festival.

Date

Nov 08 2020

Time

14:30

More Info

Read More
Boerderij

Location

Boerderij
Amerikaweg 145 2717 AV Zoetermeer
REGISTER
QR Code