Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – I Against I – GIRLSGIRLSGIRLS

Het concert van I AGAINST I + GIRLSGIRLSGIRLS op 7 november in Patronaat is definitief afgelast en er zal geen vervangende datum komen. e-Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Een van de leukste Nederlandse punklabels White Russian Records presenteert vanavond twee acts uit eigen stal: het stiekem toch wel legendarische I Against I en de jonge honden in GIRLSGIRLSGIRLS. Twee generaties poppunk op één avond! Naast deze twee Nederlandse topbands zal DJ Tom van Smash The Statues plaatjes draaien en zal er een  speciale White Russian Records distro zijn, inclusief speciaal scherp geprijsd aanbod.

Het Dordtse I Against I staat sinds 1994 garant voor uptempo, melodieuze punkpopliedjes. Voordat ze het wisten waren ze dankzij die uitstekend uitgevoerde formule de eerste Europese band ooit op het gerenomeerde Epitaph Records, het platenlabel van Bad Religion-gitarist Brett Gurewitz. Toevallig ook het label waar al hun favoriete bands op zaten. Drummer Bill Stevenson en Stephen Egerton van de Descendents produceerden I against I’s debuutplaat Headcleaner, die met nummers als  Maybe Tomorrow en Nailed To The Floor geldt als een klassieker binnen de Nederlandse punkrock.  In de jaren die volgden verschenen nog twee albums en talloze compilaties, en was de band honderden keren te zien door heel Europa, onder andere met Undeclinable Ambuscade, Travoltas, de Descendents, ALL, Bad Religion en Blink-182.
Na een stilte van tien jaar meldde de band zich weer aan het poppunk front met de White Russian release “Small Waves”, met daarop de nieuwe publieksfavorieten Hey en I Wish I Could Remember.

GIRLSGIRLSGIRLS is de nieuwste ontdekking van White Russian Reords. 4 jongens met een gemeenschappelijke liefde voor pakkende muziek en een voorliefde voor acts als Neck Deep, All Time Low, 5 Seconds Of Summer, YUNGBLUD, Taylor Swift en Dua Lipa. GIRLSGIRLSGIRLS gaat over meer dan alleen de muziek. Zeker, de pakkende poppunkmelodieën zijn er, doordrenkt met emo en elementen uit de bloeiende urban scene. Maar GIRLSGIRLSGIRLS staat ook voor doen wat je wilt, je eigen pad kiezen, geloven in jezelf, elkaar en er zijn voor iedereen.
De band weet wat er gaande is in de wereld en probeert jouw soundtrack te zijn in deze gekke tijden.

Date

Nov 07 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code