Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – A Day To Remember – Grandson

Naar aanleiding van het verbod op indoor activiteiten en de maatregelen die in verschillende Europese landen zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, heeft A Day To Remember (& special guest : Grandson) besloten zijn Europese tournee uit te stellen tot nog nader te bepalen data.

Het concert in het Koninklijk Circus van 7 mei vindt daarom niet plaats. We gaan actief op zoek naar een nieuwe datum voor dit concert. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Bedankt voor uw geduld.

 

2020 wordt zonder twijfel hét jaar van A Day To Remember. Met een zevende studioalbum in hun achterzak en een reeks langverwachte concertdata. De vijf heren uit Florida komen op 7 mei naar het Koninklijk Circus in Brussel met als special guest niemand minder dan de uitmuntende Jordan Edward Benjamin aka grandson!

ADTR zag in 2003 het levenslicht en heeft sindsdien een stevige reputatie opgebouwd in de metalcore, pop/punk en hardcore scene naast bands als Rise Against, Bring Me The Horizon, Fall Out Boy en All Time Low. Jeremy McKinnon (zang), Neil Westfall (gitaar), Joshua Woodard (bas), Alex Shelnutt (drums) en Kevin Skaff (gitaar) rijgen de prijzen aan elkaar en hun honger lijkt nog niet gestild. In juni vorig jaar, na een pauze van drie jaar, lieten ze “Rescue Me” op de wereld los. Het resultaat van een vruchtbare samenwerking met producer Marshmello. Ook de nummers “Degenerates” en “Resentment” lieten de fans opwarmen voor ‘You’re Welcome’, hun langverwachte zevende studioalbum.

Date

May 07 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Koninklijk Circus
Brussel, België
REGISTER
QR Code