Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Within Temptation vervangt Faith No More op 25e editie van GMM

10-12-2021

Faith No More heeft beslist zijn Europese tour in 2022 te annuleren. Maar niet getreurd. Graspop Metal Meeting kan een meer dan waardige vervanger aankondigen: Within Temptation! De Nederlandse symfonische metalband zal Main Stage 2 afsluiten op vrijdag 17 juni 2022.

Tijdens GMM 2019 liet de band met Sharon den Adel al zien dat ze tot de top van de Europese metalbands behoren. Hun vurige, krachtige liveshows konden het GMM-publiek uitermate bekoren.

Waarom Faith No More er niet bij zal zijn, lees je in hun officiële statement:

“Een update van het Faith No More-front: We hebben momenteel te maken met enkele uitdagingen die onze volle aandacht opeisen. Dat betekent dat we ons niet voldoende kunnen voorbereiden op onze tournees door Australië en Europa. Als we niet voor de volle 100% kunnen spelen, zeker na zo’n lange afwezigheid, spelen we liever helemaal niet. Onze fans verdienen ons op ons best. We verontschuldigen ons bij iedereen die al een ticket had gekocht. We zijn onze fans immens dankbaar voor hun steun en hun begrip.”

Klik HIER voor een overzicht van alle namen die tot nu hun komst hebben bevestigd.

De ticketverkoop van GMM blijft lopen als een trein. Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag beschikbaar. Koop je tickets nu HIER.

Social media