Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Gojira aangekondigd als nieuwe headliner voor Graspop Metal Meeting 2023

Voorverkoop start 26 november

17-11-2022

Na de aankondiging van Parkway Drive eerder deze maand, en GHOST een week later, kondigt het Belgische Graspop Metal Meeting een nieuwe headliner voor Graspop Metal Meeting 2023 aan. Op vrijdag 16 juni sluit GOJIRA de North Stage af.

De Franse progressieve deathmetalband groeide de afgelopen jaren uit tot een van de vaandeldragers van het extreme metalgenre. Vorig jaar verscheen hun zevende studioalbum “Fortitude”, een plaat volgens het vertrouwde Gojira-recept: lyrics over de aarde en spiritualiteit, melodieuze gitaarlijnen en beukende drums. Hun achtste passage in Dessel wordt er een die je absoluut niet mag missen!

De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2023 start op zaterdag 26 november om 10.00 uur via ticketmaster.be.

Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 tot en met 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

Social media