Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

FLOOR JANSEN (NIGHTWISH) “OP DE BANK” TIJDENS KOMENDE UITZENDING TV-SHOW ‘BESTE ZANGERS’

12-09-2019

ZANGERES FLOOR JANSEN “OP DE BANK” TIJDENS KOMENDE UITZENDING TV-SHOW ‘BESTE ZANGERS’

Uitzending: zaterdag 14-9 om 20.25 uur op NPO 1

Ieder jaar levert ‘Beste Zangers’ een overvloed aan fantastische optredens op, maar soms blinkt er eentje meer uit dan de andere. Deze week gaat die eer naar Floor Jansen.”
[RTL Boulevard]

Na haar drie even spraakmakende als veelbesproken optredens in het TV-programma ‘Beste Zangers’ dat sinds 24 augustus acht weken lang op zaterdagavond om 20.25 uur te zien is op NPO 1 (AVROTROS), neemt de Nederlandse zangeres Floor Jansen (Nightwish, ex After Forever, ex Re-Vamped) komende zaterdag tijdens de vierde uitzending zélf plaats “op de bank”. Dat betekent dat de andere deelnemers onder meer haar (metal)songs gaan zingen…

Gedurende de eerste twee uitzendingen van ‘Beste Zangers’ vertolkte Floor respectievelijk ‘Vilja Lied’ uit operette ‘Die Lustige Witwe‘ van Frans Léhar en het emotionele Nederlandstalige ‘Mama’ van volkszangeres Samantha Steenwijk. Afgelopen zaterdag was het Spaanstalige ‘Que Se Siente’ van Rolf Sanchez aan de beurt, dat in Floors betoverende versie meteen op de zesde plaats van de iTunes single hitlijst binnenkwam.

Bekijk Floor Jansen in het Vilja lied OP DEZE LOCATIE.
Bekijk Floor Jansen in Qué Se Siente OP DEZE LOCATIE.
Floor wordt op deze versies begeleid door de band van Marcel Fisser

BUMA AWARD
Vorig jaar ontving Floor nog de Buma ROCKS! Export Award uit handen van Buma Cultuur-directeur Frank Helmink. Immers: niet Anouk, Ilse DeLange of Caro Emerald zijn de meest succesvolle Nederlandse zangeressen in het buitenland, maar Floor dus. Deze prestigieuze prijs werd in 2014 geïnitieerd door Stichting Buma Cultuur als erkenning en waardering voor een Nederlandse artiest of band die in het buitenland veel succes oogst.

Check de onderstaande socials voor meer informatie over deze band.