Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Yiorgos Fakanas Group ft. Guthrie Govan

Dit is de nieuwe datum voor de verplaatste concerten van 9 oktober 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Bassist Yiorgos Fakanas, gitarist Guthrie Govan, toetsenist Dimitris Sevdalis en drummer Menios Pasialis hebben de krachten gebundeld voor de ultieme jazz/fusion explosie! Yiorgos is één van de meest gevraagde jazz/fusion bassisten van Griekenland. Guthrie Govan kennen we natuurlijk als gitarist van Steven Wilson en het succesvolle jazz/fusion trio The Aristocrats. De synergie tussen deze virtuozen is uniek!

In 2012 stonden bassist Yiorgos Fakanas en gitarist Guthrie Govan (The Aristocrats, Steven Wilson) voor het eerst samen op het podium. Het was voor het publiek en de muzikanten meteen duidelijk. Deze krachtige samenwerking moest een vervolg krijgen. In 2017 stonden Yiorgos en Guthrie opnieuw samen op het podium, deze keer met een ijzersterke band bestaande uit toetsenist Dimitris Sevdalis en drummer Menios Pasialis. In 2018 volgende een uitgebreide tour door Griekenland en Italie. Nu is de rest van Europa aan de beurt!

Date

May 09 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Boerderij
Zoetermeer
REGISTER
QR Code