Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Wolfmother (uitverkocht)

In verband met de geldende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19) is dit concert verplaatst. Het concert van 20 mei vindt nu plaats op 14 mei 2021.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

De iconische Australische rockband Wolfmother komt naar Podium Victorie

In 2005 schudde de Australische band Wolfmother de muziekwereld wakker met een verpletterend zelfgetiteld debuutalbum. De single ‘Woman’ werd beloond met een Grammy for ‘Best Hard Rock Performance’. Aangevoerd door de charismatische frontman Andrew Stockdale serveert Wolfmother een stevige portie sixties en seventies georiënteerde rock, geinspireerd op bands als Black Sabbath, Pink Floyd en Led Zeppelin.

De band maakte een onuitwisbare indruk op festivals als Coachella, Lollapalooza, Reading and Leeds, en stond samen op het podium met rock iconen als Aerosmith en AC/DC. Het laatste Wolfmother-album ‘Victorious’ stamt uit 2016 en werd opgenomen in de Henson Studios met dubbel Grammy Award winnend producer Brendan O’Brien (Pearl Jam, Soundgarden, Bruce Springsteen). Kenners noemen ‘Victorious’ het beste album tot nu toe.

Stockdale bracht in 2018 zijn tweede soloalbum ‘Slipstream’ uit, waarvan hij met Wolfmother ook nummers speelt.

Als een van de grote rock acts van het decennium komt, wordt het zweten, springen en meebrullen tot je erbij neervalt. Deze mag je wat ons betreft niet missen!

Datum

mei 14 2021

Tijd

20:45

More Info

Read More

Locatie

Victorie
Alkmaar
REGISTREREN
QR Code