Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Wolfmother (uitverkocht)

Deze show is verplaatst van 14-05-2021 naar 24-05-2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd. Let op: de deur gaat iets eerder open dan vermeld op je ticket. Zie onderstaand tijdschema.

Tijdschema:
Deur open: 19:15 uur
Aanvang support: 19:45 uur
Aanvang Wolfmother: 20:45 uur

De iconische Australische rockband Wolfmother komt naar Podium Victorie

In 2005 schudde de Australische band Wolfmother de muziekwereld wakker met een verpletterend zelfgetiteld debuutalbum. De single ‘Woman’ werd beloond met een Grammy for ‘Best Hard Rock Performance’. Aangevoerd door de charismatische frontman Andrew Stockdale serveert Wolfmother een stevige portie sixties en seventies georiënteerde rock, geinspireerd op bands als Black Sabbath, Pink Floyd en Led Zeppelin.

De band maakte een onuitwisbare indruk op festivals als Coachella, Lollapalooza, Reading and Leeds, en stond samen op het podium met rock iconen als Aerosmith en AC/DC. Het laatste Wolfmother-album ‘Victorious’ stamt uit 2016 en werd opgenomen in de Henson Studios met dubbel Grammy Award winnend producer Brendan O’Brien (Pearl Jam, Soundgarden, Bruce Springsteen). Kenners noemen ‘Victorious’ het beste album tot nu toe.

Stockdale bracht in 2018 zijn tweede soloalbum ‘Slipstream’ uit, waarvan hij met Wolfmother ook nummers speelt.

Als een van de grote rock acts van het decennium komt, wordt het zweten, springen en meebrullen tot je erbij neervalt. Deze mag je wat ons betreft niet missen!

Date

May 24 2022

Time

20:45

More Info

Read More

Location

Victorie
Alkmaar
REGISTER
QR Code