Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Wilson & Wakeman

Reactie van het duo op hun website: “Unfortunately we will have to reschedule all our September shows in the Netherlands, Belgium and Germany to 2021.”

Meteen na hun succesvolle akoestische shows zijn Damian Wilson & Adam Wakeman de studio ingedoken om een deel van de ontstane on stage chemie vast te leggen. Dit resulteerde in een volledig sessiealbum getiteld ‘Stripped’. Nu een jaar later komen ze terug met een nieuwe tour! Op zaterdag 4 april staan ze bij ons met Flux op Locatie in de Doopgezinde Vermaning!

Damian Wilson is als songwriter en zanger betrokken geweest bij de productie van meer dan 70 verschillende albums. Wilson staat bekend als een gerespecteerde rockzanger en is bekend van projecten en bands als Headspace, Threshold, Ayreon en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Als soloartiest heeft hij inmiddels vijf albums op zijn naam staan. Ook speelde hij de rol van Jean Valjean in de Engelse versie van de musical ‘Les Misérables’. Adam Wakeman is vooral bekend als toetsenist en gitarist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Samen met zijn vader Rick Wakeman bracht hij maar liefst negen albums uit en Adam heeft vier soloalbum op zijn naam staan. Als klassieke geschoolde pianist verkent hij de grenzen van vele genres en stijlen, van klassiek tot rock. Tijdens deze show spelen Wilson en Wakeman nummers van hun individuele back catalogues, songs van muzikanten waarmee zij hebben gewerkt en uiteraard nummers van hun gezamenlijke albums. Uiteraard ontbreken ook herinneringen en verhalen over hun leven ‘on the road’ niet.

Date

Sep 08 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Flux
Zaandam, Noord-Holland
REGISTER
QR Code