Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Walk The Line: Psychjams

Deze Walk The Line is vanwege de maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zondag 8 november naar de bovenstaande datum. Op Walk The Line: Psychjams spelen ook internationale muzikanten, waardoor het niet mogelijk was te loten en met 30 bezoekers per tour door te gaan. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Tijdens Walk The Line – Psychjams nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw met verschillende stoner/psych/kraut/hardrock bands. Onderweg maak je drie tussenstops in Ronda, Pandora en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Er zijn 5 tours, en de line-up (van steeds drie bands per tour, en bij de combitour zes bands) verschilt – de samenstellingen vind je hieronder.

Line-up ’s middags (14:15/16:15): Gomer Pyle / Supersonic Blues / The Machine
Line-up ‘s avonds (19:45/20:45): Rrrags / Mantra Machine / Monomyth
De laatste tour is rond 23:10 uur afgelopen (alle tijden zijn onder voorbehoud)

Met een combiticket start je om 15:15 uur de tour met drie bands, daarna is een pauze van ongeveer 75 minuten, waarin het ook mogelijk is (als de maatregelen het toelaten) om te eten in café Het Gegeven Paard of bar&brasserie Danel. En om 18:45 uur vervolgt de tour met drie andere bands. Een combiticket kost €49,- (incl. servicekosten).

Date

Feb 21 2021

Time

14:15

More Info

Read More

Location

TivoliVredenburg (Pandora)
Utrecht
REGISTER
QR Code