Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Vandenberg’s Moonkings – The Road Home

Hibernation Tour

Vijf jaar Vandenberg’s Moonkings. Dat moet gevierd worden en Adje, Jan, Mart en Sem doen dat met een clubtour, die tevens voorlopig de laatste zal zijn in Nederland.

Vanaf de release van het debuutalbum in 2014 was het duidelijk dat het de voormalige gitarist van onder meer Vandenberg en Whitesnake menens was en dat de internationale (hard)rockscene een top-act rijker was. Die eerste vijf jaar voelen dan ook als een triomftocht. Festivals in binnen- en buitenland plat gespeeld, uitverkochte clubtours en lovende recensies voor beide studio-albums en niet te vergeten de akoestische EP Rugged & Unplugged uit 2018. Absoluut hoogtepunt was een Europese tournee als special guests van Scorpions en vergeet vooral ook niet de aangrijpende documentaire ‘Adje’, in 2018 uitgezonden in ‘Het Uur van de Wolf’.

Reden genoeg voor een feestje en dat gaat deze clubtour ook zijn. Ondertussen broedt mastermind Adrian Vandenberg alweer op spectaculaire nieuwe plannen maar voordat er nieuwe, andere wegen worden ingeslagen kunnen de fans nog één keer genieten van Neerlands allerbeste hardrockband van de afgelopen vijf jaar: Vandenberg’s Moonkings.

Vandenberg’s Moonkings houdt het na deze tour voor gezien maar de support van deze avond staat voor het eerst sinds lange tijd weer op het podium en daar kan iedereen zich op verheugen want een topband! We hopen dat The Road Home de komende tijd nog vaker te zien want wij zijn fan van de powerpop van deze Enschedeërs. Dus spelen en daarna hop de studio in!

Date

Dec 13 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Metropool (Hertog Jan Zaal)
Enschede
REGISTER
QR Code