Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Urban Graveyard – DiTCH

Urban Graveyard, ontstaan in de zuidwestelijke polders van de lage landen, heeft al vele nekpijnen aangericht met hun groovende stonermetal.

HARD ROCKROCKSTONER GRATIS

Deze grafherrie van de bovenste plank, die met de subtiliteit van een stoeptegel door je keukenraam komt aanvliegen bracht de heren onder andere naar Paradiso en Bevrijdingsfestival.

Met de door Stoned Meadow Of Doom uitgebrachte debuutplaat “Welcome to the Urban Graveyard” bereikten ze zelfs de internationale halve finales van de Rotation11 unsigned album of the month. Stap maar in je convertible en trap het gaspedaal dwars door je bodemplaat heen, want deze stonermetal laat je trommelvliezen klapperen.

DiTCH is Stoner Rock. Met een snufje van dat jaren zeventig geluid, een klein beetje ruimte en een verpletterende muur van ingetogen en basy gitaren en massieve drums maken ze de basis voor hun geboortestad (Den Haag, Nederland) sinds 2010 rumble, tuimelen en afbrokkelen. In 2014 brachten ze hun debuutalbum uit, “Boca do Inferno”, dat de YouTube-hit “One Way Trip to he Sun” en groove-machines zoals “Obey the Mountain” en “Michael Madsen” bevat. De laatste jaren zweeg de band en zakte langzaam in slaap. Maar GOED NIEUWS !! In 2019 keert de band terug naar de strijd. Teruggebracht tot een groovend driekoppig monster, is DiTCH opnieuw klaar om het middelpunt te betreden. Geen sabbatical meer. Het is tijd om het beest los te laten. Het woestijngeluid van Den Haag (of is het Dune Sound) is terug !! Dus, kom maar op …

Date

Nov 21 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Paard
Den Haag
REGISTER
QR Code