Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UNKH

Houd je van 70’s prog, dan moet je UNKH gehoord hebben! De muziek van UNKH bevat al het goede van bands als Yes, Genesis, ELP en King Crimson en brengt dit naar de 21e eeuw.

Vier jeugdvrienden met een voorliefde voor progressieve rock met complexe arrangementen steken de koppen bij elkaar om nog één keer hun lang gekoesterde wens waar te maken; het vastleggen van hun muziek.
De voornamelijk door Jeroen Habraken geschreven nummers op het resulterende ‘Traveller’ (2014), zijn een mix van 70’s prog en 80’s new wave en worden goed ontvangen door onder andere ‘Background Magazine’, IO pages en ‘Progwereld’.
Optredens volgen met supports voor ‘North Atlantic Oscillation’, ‘Frequency Drift’ en ‘Anima Mundi’, waarbij de plek van gitarist Maarten Peerlings tijdelijk wordt ingevuld door Frits Appel.

Met Maarten Peerlings terug maakt de band z’n opwachting op het ‘Northern Prog’ festival in 2016. Nieuw materiaal is dan al te horen en dat resulteert in het erg goed ontvangen album ‘Innerversia’ (2018). Een album dat als thematiek eenzaamheid en verloren zijn heeft, beschouwd vanuit oogpunt van een ruimtereiziger.
In 2020 zal het derde album ‘Rise’ verschijnen, waarvan enkele tracks al langere tijd op de live setlist voorkomen.

Jeroen Habraken : vocals & keyboards & programming
Maarten Habraken : drums & vocals
Matthijs van Nahuijs : bass & pedals & vocals
Maarten Peerlings : guitars

Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 30 zitplaatsen beschikbaar op veilige afstand. Er zijn beperkt duo tickets en enkele tickets.

Date

Nov 08 2020

Time

15:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code