Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

3 Tributes: Bleach (Nirvana) – Piece Of Pie (Stone Temple Pilots) – Alice in Veins (Alice In Chains)

Hemelvaartsdag in Helmond is voortaan ook een dag met activiteiten in Helmond.

Muziekcafe heeft op het buitenpodium 3 geweldige tributes bereid gevonden om een middag/avond lekker los te kunnen gaan.

Bleach is de beste Nirvana-tribute van Nederland.
De heren hebben het grondig aangepakt. Zo werd er niet alleen gerepeteerd op vormstructuur en geluid, maar ook werden er diverse liveregistraties bekeken om de bewegingen van Kurt Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl te kunnen imiteren. Tim riep met zijn eigen stemgeluid en linkshandigheid de associatie met Cobain al eerder op, maar in Bleach komt deze gelijkenis pas echt tot zijn recht.

De Stone Temple Pilots-tribute Piece Of Pie bestaat sinds mei 2018. Zanger Arno, bassist Vincent, gitarist Erik en drummer Peter zijn als een zeer gemotiveerde groep aan de slag gegaan om de muziek van de originele Pilots eigen te maken.

Alice In Veins is een tribute-project van vier ervaren muzikanten uit Amsterdam e.o. De vier kennen elkaar uit diverse eerdere bands en projecten en delen de onvoorwaardelijke liefde voor de donkere emo-doom-grunge van Alice In Chains. Vooral uit de periode van wijlen Layne Staley. Het AIC-bloed stroomt de mannen letterlijk door de aderen…

Tijdschema:
15:30 – 16:30: Stone Temple Pilots (Piece of Pie)
17:15 – 18:15: Alice in Chains (Alice in Veins)
19:00 – 20:30: Nirvana (Bleach)

Toegang is gratis

Date

May 13 2021

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Muziekcafé
Helmond
REGISTER
QR Code