Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Tides From Nebula – Tides of Man

De Poolse band Tides From Nebula timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Het instrumentale viertal uit Warschau is dan ook regelmatig op tour. Het harde werken loont, want Tides From Nebula heeft inmiddels een aardige naam opgebouwd binnen de postrock scene. Hét trefwoord voor postrock is natuurlijk dynamiek en hier scoren de Polen dan ook maximaal. De opbouw van de songs is bijna griezelig perfect.

Waar in de postrock vaak een desolate sfeer wordt gecreëerd, kiest Tides From Nebula voor een wat optimistischer geluid zoals op hun laatste albums ‘Eternal movement’ uit 2013 en ‘Safehaven’ uit 2016. In momenten van bezinning en reflectie gloort steevast hoop aan de horizon, waardoor hun nummers een uitstekend alternatief biedt voor antidepressiva. Het nieuwe album staat op het punt van uitkomen.

Tides of Man uit Florida heeft met hun laatste album ‘Every Nothing’ uit 2018 goud in handen. Een prachtig instrumentaal postrock werkstuk waar de vakkundigheid op een geweldige manier naar voren komt. Een plaat om je compleet in te verliezen. Dat zal live niet anders zijn.

Date

Oct 01 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Merleyn
Nijmegen
REGISTER
QR Code